maandag 2 april 2012

Eten in Rochefort.


Alweer eten? Ja alweer, maar ik heb altijd nog hetzelfde gewicht, hoe bestaat het zou je zeggen. Ditmaal in Rochefort, met dat gezelligheidskoor van Marimon. Ja, we hebben ook netjes een touwslagerij bezocht (une corderie). Ja, we zijn ook naar een cabaretavond geweest waarin alleen maar gezongen werd, van die leuke liedjes je weet wel, een beetje schuin, ha ha ha ha. Maar toen we dat allemaal doorstaan hadden mochten we aanschuiven...


Eerst de verplichte corderie.




Kijk ons eens braaf luisteren.




Eindelijk mochten we dan. Portie fruit de mer voor Marimon.


Steak frites mayo voor moeder. Als entrée had ik een haringsalade.
Als toet een crème brûlée.




Dit allemaal voor 14,50. In die prijs zat ook nog een apéritif, een kir mûr en een koffie.


Marimon nam een profiterolles. Maar dat ging mij toch te ver.






Ik kreeg er ook nog een schattig tussendoortje bij cadeau.


Hij was ietwat bedwelmd door de scherpe sladressing. De mosterd wellicht?


Antonietta, onze herdershond die steeds de ploeg bij elkaar houdt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten